Verslagen van bezochte evenementen
16-18 mei 2008   Goodwood Austin Healey Sprite 50e verjaardag. Dit evenement was zeer leuk en goed weer. De organisatie was perfect. De sfeer was goed en zeker voor herhaling vatbaar. Voor foto's klik op kleine foto .

Ondertussen veel evenenmenten bezocht maar vergeten verhalen te schrijven.

4-6 April 2003    Klassiekerweekend Ameland:
Dit is een goed georganiseerd weekend, zeker aan te bevelen. Er is wel een limiet aan deelnemers. Vrijdag is aankomst, zaterdag rit, die zeker de moeite waard is om 1 keer meegemaakt te hebben. Zondag weer vertrek.

30 april-5 mei Kastelenweekend 2003:
Dit was 1 van de mooiste evenementen. Met 5 Healey's door Nederland, Belgie en Duitsland reizen in het voorjaar en dan elke dag open kunnen rijden, de weergoden waren ons goed gezind. Een prachtig evenement alleen veel rijden dat waren wij niet gewend. De sfeer onderling maakte veel goed. Echt fantastisch.

11 mei  Groninger kroegentocht 2003
Leuke rit, alleen wij blijken geen puzzelaars te zijn. Wij houden van gewoon mooie routes en genieten van het landschap. Misschien gaan wij dit soort ritten nog wel leuk vinden.

18 mei Sprite rit 2003.
Een hele mooie dag. Zoveel sprite's bij elkaar. Redelijk weer. Voor herhaling vatbaar, alleen wij noorderlingen moeten altijd ver rijden.

25 mei 2003 Drenthe rit.
Goed georganiseerd, en wel te doen voor beginnelingen. Alleen dan kan je niet winnen. Leuk, maar wij zijn geen puzzelaars. Doordat het dichtbij is, misschien volgend jaar weer gaan deelnemen.

5 Juli KNAC rit 2003.
Net zoals vorig jaar de mooiste rit van het jaar en gezellig en ongedwongen. Ga zo door. Degene die deze rit niet rijdt mist wat.

20 Juli Ommelandenrit 2003.
MG rit door ommelanden. Wij waren vreemde eend in de bijt. Niet veel contact met deze mensen. Rit niet bijzonder. Voor MG leden leuk. Wij zullen hem niet herhalen.

27 Juli Friese Ballonfeest 2003.
Mooie route. Goed georganiseerd en mooie route. Alleen op een terrein staan de hele middag is gauw langdradig voor mij. Ik vind niet leuk als mensen moeten betalen om Oldtimers te zien. Verder goede orgenisatie.

29 / 31 Augustus HAV weekend 2003.
Leuk weekend met mooie routes. Goede organisatie. Leuke mensen en veel praten over auto's. Hier zullen wij vaker aan gaan deelnemen. Leuk om vele soorten oldtimers te zien.

12 / 14 September Austin Healey Weekend 2003.
Mooi weer, goed georganiseerd en veel Healey's. Meer dan 100. Alleen weinig kikkerogen. Toch vind ik het leuker om meer merken te zien. Wij zullen vaker deelnemen alleen niet elk jaar.